Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصلاح طلبان نه کارنامه قابل دفاعی دارند و نه برنامه کاربردی و قابل اجرا برای رفع مشکلات مردم،بنابراین در تلاش هستند تا با ایجاد جنجال،افکار عمومی از این مسئله مهم- ارائه کارنامه و برنامه- غافل شود.

سرویس سیاست مشرق - این روزها رسانه ها و فعالین اصلاح طلب و برخی دولتمردان در حجمی وسیع، شورای نگهبان را مورد حمله قرار داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس تیتر اصلی و یادداشت ها و گزارش های رسانه های این طیف، مختص به مسئله احراز صلاحیت کاندیداهای مجلس است.

این در حالی است که با توجه به اینکه مجلس دهم در واپسین ماههای فعالیت خود است، طبیعتا اکنون زنگ حساب و موعد ارائه گزارش عملکرد به مردم است. اما در این میان هیچ خبری از گزارش عملکرد نیست؛ گویی اصلاح طلبان اصلا در مجلس دهم حضور نداشته اند!

کارشناسان معتقدند که یکی از علت های اصلی هجمه سنگین به شورای نگهبان، سرپوش گذاشتن بر کارنامه غیرقابل دفاع طیف اصلاح طلب در مجلس دهم است.

** «برجا» (برنامه جامع انتخاباتی ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان)

یک سوال، آیا جریان اصلاح طلب در انتخابات مجلس دهم، وعده ای داده بود؟! پاسخ مثبت است. اصلاح طلبان در هفته های منتهی به انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی- بهمن و اسفند ۹۴- از «برجا»(برنامه جامع انتخاباتی ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان) رونمایی کردند.

روزنامه اعتماد (به مدیرمسئولی الیاس حضرتی،نماینده اصلاح طلب مجلس دهم)- ۱۳ بهمن ۹۴- در گزارشی با عنوان «قرار انتخاباتی اصلاح طلبان» نوشت: «اصلاح‌طلبان به این راحتی‌ها از انتخابات کنار نمی‌روند، حتی اگر با رد صلاحیت ۹۹ درصدی روبه‌رو شده باشند. این نیت و اراده را می‌شود از عزم و عهد آنان برای تغییر ترکیب پارلمان ایران مشاهده کرد...آمران و عاملان جریان اصلاحات هرچند در این ساعات و دقایق رایزنی‌هایی را برای تایید برخی از کاندیداهای انتخاباتی خود داشته‌اند اما این تنها راهکار اصلاح‌طلبان برای ایفای نقش تاریخی‌شان در انتخابات مجلس دهم نیست. چه آنکه اصلاح‌طلبان فراتر از "امید" برای انتخابات برنامه جامع انتخاباتی دارند».

این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت:«روز گذشته(۱۲ بهمن ۹۴) برنامه جامع انتخاباتی اصلاح‌طلبان تحت عنوان "برجا" به تصویب شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح‌طلبان رسید. گفتنی است برنامه "برجا"ی اصلاح‌طلبان در پنج حوزه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و محیط زیست تهیه و تنظیم شده است».

اعتماد در ادامه این گزارش نوشت:«در این برنامه دغدغه‌های جدی ائتلاف فراگیر اصلاح‌طلبان در سه محور اصلی حفظ و افزایش امید در جامعه، تامین و حفظ آرامش جامعه و رونق اقتصادی خلاصه شده است...در برنامه جامع انتخاباتی اصلاح‌طلبان در حوزه سیاست داخلی، محورهایی همچون...نظارت مستمر و مناسب بر عملکرد دولت برای شکل‌گیری «دولت پاسخگو» به عنوان بارزترین مشخصه جامعه مدنی...در نظر گرفته شده است».

این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت:«در حوزه سیاست خارجی نیز وضع قوانین با رویکردهای تعاملی برای تسهیل دیپلماسی سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و علمی و تلاش برای ایفای نقش بیشتر مجلس در بهبود کیفیت روابط خارجی مبتنی بر دیپلماسی پارلمانی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این حوزه است...در حوزه اقتصادی ۲۶محور اصلی مورد نظر برنامه‌نویسان قرار گرفته است که یکی از مهم‌ترین آنها تلاش در راستای اصلاح ساختار اقتصادی کشور بر مبنای تخصص و مزیت‌های ملی با تاکید بر قابلیت رقابت در همه حوزه‌ها برای تحقق اهداف سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ است».

اعتماد در این گزارش تاکید کرد:«در خصوص برنامه‌های اجتماعی که در ۲۳محور تهیه شده است...اصلاح و بازنگری قوانین و مقررات بیمه‌های اجتماعی در صدر برنامه‌های این بخش قرار دارد».

این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت:«اصلاح‌طلبان برای حضور نامزدهای مجلس در لیست انتخاباتی اقدام به ارزیابی تخصصی نامزدهای پیشنهادی این جریان کرده‌اند. هدف از این اقدام ارتقای سطح کیفی کاندیداها و تشکیل مجلسی توانمند، کارآمد و تخصصی است. تبعیت و وفاداری به منشور و راهبردهای شورای عالی اصلاحات و استمرار در حرکت اصلاح‌طلبانه خصوصا در شرایط سخت، حساس و سرنوشت‌ساز یکی از محورهای اصلی ارزیابی کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی است».

اعتماد در پایان گزارش مذکور نوشت:«در فرم ارزیابی نامزدها مولفه‌هایی همچون تحصیلات، سوابق آموزشی، سوابق پژوهشی و علمی، سوابق اجرایی، حضور در احزاب، اتحادیه‌ها و ان‌جی‌اوها، حضور رسانه‌ای، آشنایی با زبان‌های خارجی، قابلیت رای‌آوری، حسن شهرت، روابط عمومی و ارتباطات، جوان‌گرایی، جنسیت، سابقه حضور در جبهه و ایثارگری، سخنوری، فن بیان و آراستگی در پیشینه اصلاح‌طلبی مورد نظر قرار گرفته است. طبق این گزارش، یکی از محورهای اصلی ارزیابی نامزدها، ارزش‌هاست. از سوی دیگر جوان‌گرایی همطراز با سابقه اجرایی در پست معاون رییس‌جمهور ارزش دارد و این نشانه اعتقاد اصلاح‌طلبان به جوان‌گرایی و همین طور حضور زنان در عرصه اجتماعی است».

** قرار انتخاباتی اصلاح طلبان

اصلاح طلبان در قرار انتخاباتی خود در سال ۹۴ به مردم وعده داده بودند که این اقدامات را انجام می دهند:

- افزایش توان تولیدی کشور از طریق بهبود فضای کسب و کار، حمایت از سرمایه­ گذاری بخش خصوصی وجذب خارجی و نوسازی فنآوری تولید ازطریق اصلاح قوانین و مقررات اقتصادی .

- تلاش در جهت تشکیل کمیته هایی متشکل از نمایندگان بخش دولتی و خصوصی باضافه کارشناسان مستقل به منظور وضع مقررات در جهت حفظ حقوق مصرف کنندگان.

- الزام دولت به انضباط پولی و مالی از طریق تقویت نظارت متعهدانه بر عملکرد و اصلاح ساختارهای ناکارآمد اقتصادی و بودجه ­ای.

- الزام دولت به ایجاد و توسعه زیرساختهای دولت کارآفرین در بخشهای مختلف.

- افزایش وفاق در سطح نظام تصمیم ­گیری کلان اقتصادی کشور در خصوص تحقق اقتصاد مقاومتی

- متعهد ساختن دولت به صیانت عالمانه از منابع نفتی و معدنی کشور و کاهش خام فروشی و رعایت عدالت بین نسلی با تغییر نگاه از منابع تامین بودجه به منابع زاینده اقتصاد.

- تصویب و نظارت بر اجرای قوانین حمایتی از نخبگان و کارآفرینان و فراهم سازی تسهیلات و امکانات لازم در راستای پیشگیری از مهاجرت آنان و تسهیل ارتباط با نخبگان سایر کشورها جهت حصول اهداف توسعه بویژه در بخش کار آفرینی.

- ملزم نمودن دولت به اصلاح و توسعه ی زیرساخت‌ها و فرایندهای الکترونیک سازمان امور مالیاتی در ارائه خدمات به منظور ارتقاء رضایت مؤدیان مالیاتی.

- بازنگری قوانین مرتبط با بازارهای مالی(بانک، بورس و بیمه) در راستای توسعه اقتصادی کشور

- حمایت و تقویت ظرفیتهای بازرگانی بین­ المللی کشور و توسعه صادرات غیر نفتی بویژه خدمات فنی و مهندسی و ساماندهی سیستم گمرکی کشور.

- اهتمام در خصوص پیاده سازی کامل شاخص های حکمرانی خوب درحوزه ی اقتصاد

- نظارت بر کار دولت در خصوص اجرای سند تحول آموزش و پرورش کشور

- اصلاح نظام گزینش استخدام بر مبنای نظام شایستگی و رویکرد برابری فرصت ها برای شهروندان

- نظارت بر کار دولت درزمینه ی هدفمندکردن یارانه ها در راستای توانمندسازی اقشار آسیب پذیر و کم درآمد و...

** انشاء خواندن در زنگِ حساب

اصلاح طلبان پس از اعلام نتایج انتخابات مجلس دهم در صفحه اول روزنامه های خود نوشتند:«تَکرار پیروزی» ، «ملت تَکرار کرد»، «تغییر اصلاح طلبانه پارلمان»، «پیروزی امید»، «لیست امید برنده انتخابات تهران»، «لبخند امیدی ها به بهارستان»، «امید مردم، در بهارستان» و...با ذوق و شوق اعلام کردند که اکثریت مطلق مجلس دهم را کسب کرده اند.

حالا و در مقطعی که زنگ حساب مجلس دهم فرا رسیده است، فعالین اصلاح طلب مشغول خواندن انشاء هستند و یکروز ادعای قلع و قمع جبهه اصلاحات توسط شورای نگهبان را مطرح می کنند و روز دیگر مسئله رفراندوم را در صدر اخبار خود منتشر می کنند.

سلفی حقارت، کمیته رفع حصر، کاسب کاری در ماجرای سهمیه بندی بنزین، اروپاگردی، سیاه نمایی و تشویق مردم به آشوب و اغتشاش، قصور و تقصیر در نظارت بر عملکرد وزرای دولت، مردودی در دفاع از حقوق زنان در پرونده قتل «میترا استاد» توسط «محمد علی نجفی»، طرح دوفوریتی برخورد با سوال کنندگان در مراسم های سخنرانی، عملکرد غیر قابل دفاع در نظارت بر عملکرد دولت در حوزه هایی همچون مسکن، خودرو و بازار ارز و...از جمله فاکتورهای کارنامه اصلاح طلبان در مجلس دهم است.

مجلس دهم، یکی از نتایج «تَکرار می کنم» سران اصلاحات است. به عبارت دیگر، سران جبهه اصلاحات یکی از مسببان اصلی وضع موجود هستند، اما این روزها هیچ خبری از این افراد نیست!

در شرایط فعلی، اصلاح طلبان نه کارنامه قابل دفاعی دارند و نه برنامه کاربردی و قابل اجرا برای رفع مشکلات مردم، بنابراین در تلاش هستند تا با ایجاد هیاهو و جنجال، افکار عمومی از این مسئله مهم- ارائه کارنامه و برنامه- غافل شود.

منبع: مشرق

کلیدواژه: انتخابات98 لیگ قهرمانان آسیا شورای نگهبان اصلاح طلب محمد علی نجفی مجلس دهم سلفی حقارت سازمان امور مالیاتی کمیته رفع حصر امید شورای عالی اصلاحات میترا استاد مجلس شورای اسلامی دولت پاسخگو ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان برجا ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان انتخاباتی اصلاح طلبان برنامه جامع انتخاباتی انتخابات مجلس دهم ی اصلاح طلبان قرار انتخاباتی جبهه اصلاحات اقتصادی کشور شورای نگهبان مجلس دهم جوان گرایی هایی همچون قابل دفاع بر عملکرد زنگ حساب ت کرار بر کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۱۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس

به گزارش جام جم آنلاین همدان، بهروز محمدی مهر در جلسه ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی پیرامون مرحله دوم انتخابات شهرستان ملایر؛ اظهار داشت: امروز به واسطه استقرار آرامشی که به دلیل خون پاک شهدا و به همت نیروهای امنیتی و انتظامی در کشور حکمفرماست، به طور میانگین سالانه یک انتخابات در کشور برگزار می شود.

وی با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ملایر، اظهار کرد: دشمن به مانند همیشه برای کمرنگ جلوه دادن انتخابات و تحریک مردم برای نیامدن پای صندوق‌های اخذ رای، نقشه‌ها در سر دارد، اما غافل از آنکه این مردم به مانند همیشه توطئه‌های شومشان را با حضور حماسی خود خنثی می‌کنند.

رئیس کل دادگستری استان همدان با قدردانی از زحمات متولیان و مجریان برگزار کننده دور نخست انتخابات که زمینه ساز برگزاری انتخاباتی سالم در استان شدند، افزود: دستگاه قضایی این بار نیز به مانند همیشه در کنار مجریان و ناظران انتخاباتی هست و در یک سنگر فعالیت خود را برای ثبت افتخاری دیگر در تاریخ مردم این استان دنبال می کند.

محمدی مهر با بیان اینکه انتخابات در ملایر به مانند دور نخست به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد، عنوان کرد: دو نامزد انتخاباتی بدانند که تبلیغات زودهنگام و یا اعلام نتیجه پیش از موعد بر اساس حدس و گمان‌های آنان، تخلف انتخاباتی محسوب شده و با خاطی برخورد می شود.

وی تصریح کرد: برای نظارت بیشتر و جلوگیری از تخلفات احتمالی علاوه بر حضور قاضی کشیک، قضات ویژه‌ای نیز برای رسیدگی به این گونه تخلفات در حوزه‌های قضایی حضوری فعال خواهند داشت تا از آرای مردم صیانت کنند.

محمدی مهر در پایان خاطرنشان کرد: ناگفته نماند که ۳۰۰ قاضی در کمیسیون‌های مختلف در سطح استان برای احقاق حقوق عامه با موضوعات مختلف حضوری فعال دارند تا حقی از کسی تضییع نشود.

دیگر خبرها

  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • آغاز ضبط مناظره‌های تبلیغاتی ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • پل خورگو وارد فاز اجرا شد
  • بازخوانی سفر اردوغان به عراق/ اهداف ژئوپلیتیکی ترکیه به بهانه مناسبات ژئواکونومیک
  • استقرار شعب رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس